Ford Media Center

Ford onthult nieuwe Ford Fiesta op 'Go Further'-evenement, 29 november in Keulen

 

  • President en CEO van Ford Mark Fields en Executive Vice President en President van Ford Europa Jim Farley onthullen nieuwe Ford Fiesta op speciaal "Go Further"-evenement
  • Ook nieuws over Ford Smart Mobility, brandstofbesparingstechnologie en bedrijfswagens tijdens Go Further
  • Go Further kan op 29 november vanaf 20:00 uur CET live online worden gevolgd of in zes talen worden teruggekeken. Aanvullende media informatie en beelden op korte termijn beschikbaar op gofurther.fordpresskits.com

President en Chief Executive Officer van Ford Motor Company Mark Fields en Executive Vice President en President van Ford Europa Jim Farley zullen de nieuwe Ford Fiesta onthullen op het speciale "Go Further"-evenement op 29 november in Keulen.

Ford maakt tevens details bekend over de Smart Mobility, heeft nieuws over een brandstofbesparingstechnologie, en onthult nieuwe bedrijfswagens voor een publiek van 2.500 dealers, medewerkers en pers in de productiefaciliteit in Niehl, Keulen – de thuisbasis van de nieuwe Fiesta.

"De nieuwe Fiesta wordt de beste uiting van waar Ford voor staat – beminnelijk, leuk, sportief om in te rijden en een ongeëvenaarde persoonlijkheid die trouw blijft aan de geest van de iconische compacte auto die in de afgelopen 40 jaar al verschillende generaties klanten heeft verheugd", aldus Farley.

Fields en Farley staan tijdens het evenement op het podium, samen met leden van Ford-teams uit heel Europa die hebben geholpen het bedrijf te transformeren.

Het evenement begint op 29 november om 20:00 uur CET, en kan live worden gevolgd of worden teruggekeken in het EngelsFrans,* Duits,* Italiaans,* Spaans* en Turks.* Persberichten, foto's, video's en aanvullende media zijn beschikbaar op gofurther.fordpresskits.com

 

# # #

*Simultaneous translation

 

Ford Motor Company

Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 203.000 werknemers en 62 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company, vindt u op www.corporate.ford.com.

 

Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 53.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 68.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of geïntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911.

CO2 Emission