Ford Media Center

Ooit gedroomd van een carrière als stuntrijder? Pak je kans en wees zelf de held in de filmtrailer van 'Go Faster'

  • Deelnemers kunnen in hun eigen filmtrailer acteren en stunts uitvoeren
  • Uitleg over klassieke Hollywood-stunts van professionele stuntrijder, scènes worden toegevoegd aan "Go Faster"-trailer
  • Deelnemers acteren tevens in scènes in microstudio's, voor een echt voorproefje van hoe het voelt om filmster te zijn

AMSTELVEEN, 20 september 2017 – Het is misschien wel de coolste baan die er bestaat en nu krijgt iedereen de kans om gedurende één dag stuntrijder te zijn en zichzelf te zien op het witte doek.

Tijdens de overrompelende Go Faster-ervaring van Ford leren professionele stuntrijders deelnemers hoe ze indrukwekkende stunts als driften moeten uitvoeren en zelfs hoe ze met behulp van de handrem kunnen inparkeren.

Vervolgens mogen ze verschillende bloedstollende manoeuvres uitvoeren in een Focus RS, terwijl ze een achtervolgende Ford Mustang moeten afschudden. Dit alles wordt gefilmd met behulp van hoogwaardige camera’s op een professionele filmset. De scènes worden gekoppeld aan acteerscenes, waarbij de deelnemers als hoofdrolspeler ‘Wheels’ in de filmtrailer van "Go Faster" mogen spelen. In Go Faster moet ‘Wheels’, een voormalig autocoureur, een ontsnapping in goede banen leiden om ervoor te zorgen dat de overval op een casino lukt.

"Dit is een unieke kans om stunts uit te voeren achter het stuur van een Focus RS en om jezelf terug te zien in een volledige filmtrailer", aldus Andrew Merryweather, Brand Experience Manager bij Ford. "Het is een combinatie van cinema en stuntlessen, verpakt in een productie in Hollywood-stijl. Deelnemers worden verwend met een onvergetelijk dagje uit. De uiteindelijke, trailer krijgen de deelnemers mee om aan hun vrienden te tonen."

De voorverkoop van kaarten voor Ford Go Faster in Londen is gestart. Kaarten kosten £ 99 en het evenement loopt van 13 tot 22 oktober. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelnemers ontvangen vooraf een call-sheet, een storyboard en een script voordat ze arriveren op de enorme filmset in Barking in het oosten van London. Hier zullen ze zelf ervaren hoe het is om gedurende één dag de coolste persoon op de set te zijn.

Ga voor meer informatie naar: Ford.to/gofasterFBUK

Zelf rijden

Wilt u als redacteur zelf een keer rijden met één van de nieuwe Ford modellen, neem dan contact op met de afdeling PR van Ford Nederland via prfordnl@ford.com.

 

Uw lezers zijn uiteraard ook van harte welkom om een proefrit in te plannen bij één van de officiële Ford dealers. Het aanvragen van een proefrit kan via deze link: http://www.ford.nl/SBE/ProefritAanvragen/ProefritAanvragenPersonenautos   

 

Ford Motor Company

Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 203.000 werknemers en 62 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company, vindt u op www.corporate.ford.com.

 

Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 52.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 66.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of geïntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911.

CO2 Emission