Ford Media Center

25 keer Mustang Mach-E voor Royal HaskoningDHV

  • Ford levert eerste fleet deal uit met 25 Mustang Mach-E’s voor Royal HaskoningDHV
  • Wagenpark van Royal HaskoningDHV is 85% elektrisch en daarmee op weg naar volledig emissievrije leasevloot: Mach-E past volledig bij die ambitie
  • Relatie tussen Ford en Royal HaskoningDHV begon ruim 65 jaar geleden

Amstelveen, 18 mei 2021 – Na de levering van de eerste Mustang Mach-E op Nederlandse bodem – die zelfs de eerste geleverde Mach-E in Europa bleek te zijn – komt de levering goed op stoom. Nederlandse Ford dealers zijn druk met het afleveren van de eerste orders aan klanten en ook de levering van de eerste fleet deal is vandaag een feit.

Drie gelukkige medewerkers van Royal HaskoningDHV mochten vandaag in Amersfoort hun nieuwe zakenauto op gepaste afstand in ontvangst nemen. De levering van deze drie Ford Mustang Mach-E’s maakt deel uit van een order van in totaal 25 stuks, welke de komende weken geleverd zullen worden.

Mike van Gemund Fleetmanager Nederland van Royal HaskoningDHV: “We zijn blij de Ford Mustang Mach-E te kunnen toevoegen aan onze leasevloot. We hebben daarmee nu 476 vol-elektrische auto’s rijden of in bestelling. De Mustang Mach-E is een goed voorbeeld van de sprongen die autoleveranciers in de ontwikkeling van elektrisch rijden maken: de auto biedt alle comfort, ruimte en prestaties die je je kunt wensen. Een moderne elektrische auto doet echt niet meer onder voor een fossiel aangedreven auto.”

Langdurige relatie Ford en Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk bureau voor ingenieursdiensten, consultancy en projectmanagement. De samenwerking tussen Ford en Royal HaskoningDHV startte in 1956 in Dagenham in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft Royal HaskoningDHV diverse projecten voor Ford uitgevoerd op het gebied van onder meer ontwerp, constructie, (her)ontwikkeling van gebouwen, faciliteiten en infrastructuur op locaties van Ford.  

Zelf rijden

Wil je als redacteur zelf een keer met een van de nieuwe Ford modellen rijden, neem dan contact op met de afdeling PR van Ford Nederland via prfordnl@ford.com.

 

Lezers zijn uiteraard ook van harte welkom om een proefrit in te plannen bij één van de officiële Ford dealers. Het aanvragen van een proefrit kan via www.ford.nl/handige-links/ik-wil/proefrit-aanvragen.

Ford Motor Company

Ford Motor Company is een wereldwijd bedrijf met als thuisbasis Dearborn, Michigan. Het bedrijf ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt een volledige lijn Ford personenauto’s, pick-ups, SUV's, geëlektrificeerde voertuigen en luxe Lincoln-voertuigen. Ook biedt het bedrijf financiële diensten via Ford Motor Credit Company en streeft het een leidende posities na in elektrificatie; mobiliteitsoplossingen, inclusief zelfrijdende diensten; en connected voertuigen. Ford heeft wereldwijd ongeveer 188.000 mensen in dienst. Ga voor meer informatie over Ford, de producten en Ford Motor Credit Company naar www.corporate.ford.com.

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk bureau voor ingenieursdiensten, consultancy en projectmanagement sinds 1881. Onze bijna 6.000 professionals wereldwijd innoveren graag door samen te werken met klanten en partners en zo een positieve impact te hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. In een steeds sneller tempo verbinden we de digitale met de fysieke wereld. In samenwerking met onze klanten en partners maken we gebruik van data en algoritmes om problemen op te lossen of te voorkomen. We helpen onze klanten bij hun digitale transformatie en ondersteunen hen met een betere en snellere uitvoering van hun ambities. Enhancing society together!

Kijk voor meer informatie op royalhaskoningdhv.nl.

Voor meer informatie:

Suzette Schreuder, Media Lead Royal HaskoningDHV, 088 3482026 / 06 29098238

Ford of Europe produceert, verkoopt en onderhoudt voertuigen van het merk Ford in vijftig afzonderlijke markten en heeft ongeveer 43.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 55.000 mensen. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en veertien productiefaciliteiten (tien eigen faciliteiten en vier zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911.

CO2 Emission