Ford Media Center

Mustang Mach-E nu nog cooler met Frost White pakket

  • Ford kondigt eerste “wit-op-wit” styling aan voor Mustang
  • In het interieur en exterieur van de Mustang Mach-E zijn elementen en details voorzien van kraakheldere witte afwerkingen
  • Frost White pakket is exclusief verkrijgbaar op Mustang Mach-E Extended Range met vierwielaandrijving

Als je dacht dat de volledig elektrische Mustang Mach-E niet cooler kon worden, heb je het mis. Ford kondigt namelijk een nieuw Frost White pakket aan, dat met zijn kraakheldere witte afwerkingen en details binnenin en buiten, hoofden zal doen draaien.

Het is de eerste keer dat Ford een "wit-op-wit" styling aanbiedt voor een Mustang-model. Het nieuwe pakket wordt geleverd met de Star White Metallic tri-coat carrosseriekleur en bevat unieke Star White buitenspiegelkappen en wielkastlijsten.

Zelfs de iconische ponybadges zijn voor en achter in Oxford White uitgevoerd. De kenmerkende 19 inch aluminium wielen hebben een blank-metalen afwerking met in Oxford White gespoten uitsparingen.

Ook in het interieur heeft Ford een “cool” thema toegepast. De stoelen, armsteunen in de middenconsole en deurpanelen zijn afgewerkt in de kleur Light Space Grey. De badge op het stuurwiel is Oxford White en de look wordt op het instrumentenpaneel afgemaakt met een decoratief element in een Bright Silver zeshoekig patroon.

Het Mustang Mach-E Frost White pakket is exclusief verkrijgbaar op de Mustang Mach-E Extended Range met vierwielaandrijving1 en de Technology Pack+ optie. Het pakket zal later dit jaar te bestellen zijn.

 

# # #

 

1 Ford Mustang Mach-E levert tot 540 km WLTP gehomologeerd volledig elektrisch rijbereik met de Extended Range versie met vierwielaandrijving.

De opgegeven WLTP-brandstof-/energieverbruiken, CO2-emissies en elektrische actieradius worden bepaald volgens de technische eisen en specificaties van de Europese Verordeningen (EG) 715/2007 en (EU) 2017/1151. De toegepaste standaardtestprocedures maken een vergelijking tussen verschillende voertuigtypes en verschillende fabrikanten mogelijk.

Zelf rijden

Wil je als redacteur zelf een keer met een van de nieuwe Ford modellen rijden, neem dan contact op met de afdeling PR van Ford Nederland via prfordnl@ford.com

Ford Motor Company

Ford Motor Company is een wereldwijd bedrijf met als thuisbasis Dearborn, Michigan. Het bedrijf ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt een volledige lijn Ford personenauto’s, pick-ups, SUV's, geëlektrificeerde voertuigen en luxe Lincoln-voertuigen. Ook biedt het bedrijf financiële diensten via Ford Motor Credit Company en streeft het een leidende posities na in elektrificatie; mobiliteitsoplossingen, inclusief zelfrijdende diensten; en connected voertuigen. Ford heeft wereldwijd ongeveer 188.000 mensen in dienst. Ga voor meer informatie over Ford, de producten en Ford Motor Credit Company naar www.corporate.ford.com.

Ford of Europe

produceert, verkoopt en onderhoudt voertuigen van het merk Ford in vijftig afzonderlijke markten en heeft ongeveer 43.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 58.000 mensen. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en veertien productiefaciliteiten (tien eigen of geïntegreerde joint venture-faciliteiten en vier zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911

 

Voor meer informatie over Ford:

Ford Nederland B.V.

Afdeling Public Relations

Sebastiaan van de Pol

Telefoon: 020-5044504

E-mail: prfordnl@ford.com

Mediasite: www.fordmediacenter.nl

CO2 Emission